Doorgaan naar hoofdcontent

Bitcoin blijft stijgen en overschrijdt nu de $63.000-grens, terwijl Dogecoin een opmerkelijke stijging van 40% laat zien.

                     

Dankzij een opmerkelijke stijging heeft de prijs van bitcoin (BTC) nu de $63.000 overschreden. Hierdoor komt de prijs gevaarlijk dichtbij de indrukwekkende piek van net boven de $64.000 die gisteren werd bereikt. Bitcoin lijkt onstuitbaar te zijn op dit moment en bevindt zich slechts 9 procent onder zijn all-time high van $69.000, die werd bereikt in november 2021. De opwaartse trend van de Bitcoin-prijs zorgt voor opwinding op de markt, met Dogecoin (DOGE) als opvallende uitblinker.

Bitcoin blijft stijgen

Gisteren markeerde een opmerkelijke dag voor de Bitcoin-koers. De cryptomunt maakte een indrukwekkende rally door en overschreed voor het eerst sinds november 2021 de symbolische grens van $60.000. In de vroege avond schoot de koers zelfs steil omhoog naar een hoogtepunt van $64.171.

Helaas kregen investeerders weinig tijd om van deze prijsstijging te genieten, want technische storingen op de Amerikaanse crypto-beurs Coinbase zorgden voor ongemak. Sommige gebruikers zagen tijdelijk een nulwaardering van hun crypto-bezittingen, terwijl anderen problemen ondervonden bij het kopen en verkopen van cryptocurrencies.

De Bitcoin-prijs daalde met ongeveer 9% in slechts 20 minuten, tot een dieptepunt van $58.500. Gelukkig herstelde de koers snel tot ongeveer $61.000.

Gedurende de nacht handhaafde Bitcoin zich voornamelijk rond de $61.500, maar in de late uren werd een nieuwe opwaartse beweging ingezet. Vlak na 07:00 uur werd opnieuw de grens van $63.000 overschreden.

De Bitcoin prijs van de afgelopen 24 uur. Bron: Coinmarketcap

Ontdek het vervolg op ons laatste Bitcoin-avontuur! In onze vorige blog hebben we de opmerkelijke stijging van Bitcoin besproken. Als je de meeslepende reis van de crypto-markten en de recente hoogtepunten niet wilt missen, nodigen we je uit om snel onze vorige blogpost te lezen. Laat je informeren en betoveren door de evolutie van digitale valuta's. Je vindt de volledige blog hier: Qapitals blog. Happy lezen! 🚀💰
De Dogecoin prijs van de afgelopen 24 uur. Bron: Coinmarketcap


Reacties

Populaire posts van deze blog

Een historische ´whale´ verkoopt 1.000 Bitcoin wanneer een nieuw recordhoogte wordt bereikt.

    In het licht van de recente recordhoogte van Bitcoin (BTC) is de cryptogemeenschap opgeschrikt door de activiteit van een zeer oude 'whale', een grootbezitter van Bitcoin met een geschiedenis van 14 jaar, die teruggaat tot het Satoshi-tijdperk. Deze whale nam de beslissing om 1.000 BTC te verkopen via de crypto-exchange Coinbase op het exacte moment van Bitcoin's piek, wat leidde tot een aanzienlijke marktcorrectie tot $62.000. Spot On Chain, een blockchain-analyseplatform, onthulde de details van deze verkooptransactie🚀. De betreffende whale kon een indrukwekkende winst realiseren, geschat op ongeveer $60 miljoen, omdat de verkochte tokens oorspronkelijk werden gemined in een tijdperk waarin de waarde van Bitcoin nog geen $0,28 bedroeg.                                                                                                                                                Bron: Twitter Een groeiend aantal whales neemt hun winsten op. Gegevens van IntoTheBlock wij

Ethereum koers tikt de $4000 dollar aan!

De nieuwe week is spectaculair van start gegaan met Bitcoin (BTC) die een nieuw prijsrecord vestigde, wat resulteerde in een golf van opwinding onder investeerders. Hoe presteren de altcoins in deze opwindende tijd? In deze update richten we ons op Ethereum (ETH), dat niet alleen een bijzondere mijlpaal heeft bereikt, maar ook positief nieuws ontving vanuit Azië. Ethereum volgt de trend van Bitcoin en stijgt flink In lijn met Bitcoin vertoont de grootste altcoin op de markt momenteel een positieve trend. Ethereum heeft in de afgelopen 24 uur een indrukwekkende stijging van meer dan 72 procent in handelsvolume op grote cryptobeurzen doorgemaakt. De koers laat een gemiddelde stijging van 1,3 procent zien. Op bepaalde beurzen, waaronder Coinbase, heeft Ethereum zelfs de $4.000 bereikt, wat het hoogste prijsniveau is sinds eind december 2021. Hoewel het nog geen prijsrecord is, gezien dat op $4.986 ligt, bevindt de huidige prijs zich nog steeds ongeveer 18 procent onder dat niveau. Bron:

Zo kan Shiba Inu $1 aantikken

  Na de enorme stijging van Bitcoin (BTC) in de aanloop naar de oude recordhoogte, heerst er opnieuw een golf van optimisme in de wereld van cryptocurrencies. Te midden van deze hernieuwde opleving staat Shiba Inu (SHIB) op het punt om opnieuw in de schijnwerpers te staan. Deze munt, die tijdens de laatste bullmarkt veel aandacht kreeg, wordt door velen genoemd als een potentiële topperformer in de nabije toekomst. Maar hoe realistisch is het eigenlijk dat SHIB de grens van $1 zal doorbreken? Van een simpele grap tot een belangrijke speler in de wereld van Cryptocurrency. Shiba Inu heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan sinds de hoogtijdagen van de vorige bullmarkt. Ooit beschouwd als niets meer dan een meme coin en gestart als een grap, heeft SHIB zich ontwikkeld tot een cryptocurrency met concrete toepassingen. Dankzij de inspanningen van de ontwikkelaars kunnen houders van SHIB nu deelnemen aan yield farming, NFT's verhandelen en profiteren van andere voordelen binnen de