Doorgaan naar hoofdcontent

Zo kan Shiba Inu $1 aantikken

 Na de enorme stijging van Bitcoin (BTC) in de aanloop naar de oude recordhoogte, heerst er opnieuw een golf van optimisme in de wereld van cryptocurrencies. Te midden van deze hernieuwde opleving staat Shiba Inu (SHIB) op het punt om opnieuw in de schijnwerpers te staan. Deze munt, die tijdens de laatste bullmarkt veel aandacht kreeg, wordt door velen genoemd als een potentiële topperformer in de nabije toekomst. Maar hoe realistisch is het eigenlijk dat SHIB de grens van $1 zal doorbreken?

Van een simpele grap tot een belangrijke speler in de wereld van Cryptocurrency.

Shiba Inu heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan sinds de hoogtijdagen van de vorige bullmarkt. Ooit beschouwd als niets meer dan een meme coin en gestart als een grap, heeft SHIB zich ontwikkeld tot een cryptocurrency met concrete toepassingen. Dankzij de inspanningen van de ontwikkelaars kunnen houders van SHIB nu deelnemen aan yield farming, NFT's verhandelen en profiteren van andere voordelen binnen de cryptowereld. Bovendien zijn er plannen voor een eigen metaverse, waardoor SHIB meer is dan alleen een internetgrap.


Desondanks blijft de enorme voorraad van SHIB een grote uitdaging. Met een oorspronkelijke voorraad van meer dan 589 biljoen tokens lijkt het bereiken van $1 vrijwel onmogelijk. Hoewel een recent geïmplementeerd verbrandingsmechanisme al 41% van deze voorraad heeft vernietigd, zou zelfs dan een stijging van meer dan 9.000.000% nodig zijn om $1 te bereiken. Dit zou SHIB niet alleen de meest waardevolle cryptocurrency maken, maar zelfs waardevoller dan de gehele wereldeconomie met een marktkapitalisatie van $549 biljoen. Dit is natuurlijk niet realistisch.

De enige manier waarop een SHIB-koers van $1 zelfs maar in de buurt komt van realistisch, is als het netwerk de overgrote meerderheid van alle tokens vernietigt. Zelfs als 99,9% van alle SHIB-tokens nu zou worden vernietigd, zou een SHIB-koers van $1 nog steeds een marktkapitalisatie van $581 miljard vereisen. Hoewel dit theoretisch mogelijk is - Bitcoin heeft dit punt immers al lang bereikt - is het als SHIB-investeerder verstandiger om niet te wachten op $1. Hoewel het technisch gezien mogelijk is, is de kans op dit scenario buitengewoon klein.                


Shiba Inu koersverwachting


Desondanks is er nog steeds hoop voor SHIB. Een terugkeer naar de vorige all-time high zou een stijging van 830% betekenen, een ambitieus maar niet onmogelijk doel. In een markt die nooit stilstaat, blijft Shiba Inu een intrigerend project om te volgen. Of SHIB nu wel of niet de $1 zal bereiken, de munt heeft zeker een speciale plaats veroverd in het hart van de crypto-community.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een historische ´whale´ verkoopt 1.000 Bitcoin wanneer een nieuw recordhoogte wordt bereikt.

    In het licht van de recente recordhoogte van Bitcoin (BTC) is de cryptogemeenschap opgeschrikt door de activiteit van een zeer oude 'whale', een grootbezitter van Bitcoin met een geschiedenis van 14 jaar, die teruggaat tot het Satoshi-tijdperk. Deze whale nam de beslissing om 1.000 BTC te verkopen via de crypto-exchange Coinbase op het exacte moment van Bitcoin's piek, wat leidde tot een aanzienlijke marktcorrectie tot $62.000. Spot On Chain, een blockchain-analyseplatform, onthulde de details van deze verkooptransactie🚀. De betreffende whale kon een indrukwekkende winst realiseren, geschat op ongeveer $60 miljoen, omdat de verkochte tokens oorspronkelijk werden gemined in een tijdperk waarin de waarde van Bitcoin nog geen $0,28 bedroeg.                                                                                                                                                Bron: Twitter Een groeiend aantal whales neemt hun winsten op. Gegevens van IntoTheBlock wij

Ethereum koers tikt de $4000 dollar aan!

De nieuwe week is spectaculair van start gegaan met Bitcoin (BTC) die een nieuw prijsrecord vestigde, wat resulteerde in een golf van opwinding onder investeerders. Hoe presteren de altcoins in deze opwindende tijd? In deze update richten we ons op Ethereum (ETH), dat niet alleen een bijzondere mijlpaal heeft bereikt, maar ook positief nieuws ontving vanuit Azië. Ethereum volgt de trend van Bitcoin en stijgt flink In lijn met Bitcoin vertoont de grootste altcoin op de markt momenteel een positieve trend. Ethereum heeft in de afgelopen 24 uur een indrukwekkende stijging van meer dan 72 procent in handelsvolume op grote cryptobeurzen doorgemaakt. De koers laat een gemiddelde stijging van 1,3 procent zien. Op bepaalde beurzen, waaronder Coinbase, heeft Ethereum zelfs de $4.000 bereikt, wat het hoogste prijsniveau is sinds eind december 2021. Hoewel het nog geen prijsrecord is, gezien dat op $4.986 ligt, bevindt de huidige prijs zich nog steeds ongeveer 18 procent onder dat niveau. Bron: