Doorgaan naar hoofdcontent

Van $11 naar Bitcoin Miljonair
In de schitterende wereld van cryptocurrencies zijn er maar weinig verhalen zo intrigerend als dat van Davinci Jeremy. Geboren in Chili, deelde hij in mei 2013 een gedurfd advies via een YouTube-video: "Koop bitcoin ter waarde van één dollar." Een advies dat de tand des tijds heeft doorstaan en zijn geloof in Bitcoin onthult.

Zijn Instagram-account onthult een luxueuze levensstijl die de meesten alleen maar kunnen dromen. Privévliegtuigen, stranden en jachten behoren tot zijn dagelijkse leven. Hij wordt vaak getagd op exclusieve locaties als Monte Carlo en Dubai, waar alleen de superrijken zich wagen.

Op Twitter stelt Davinci zichzelf voor als "een familieman, programmeur, YouTuber en een van de eerste Bitcoin-believers." In zijn meest recente bericht pronkte hij: "Ik leef het leven van een koning."

Dit ongelooflijke leven heeft Davinci Jeremy te danken aan zijn slimme investering in Bitcoin.

De Video uit 2013

In 2013 publiceerde Davinci een video waarin hij verklaarde: "Als je een loterijticket ter waarde van Bitcoin (BTC) koopt, het tien jaar vasthoudt, word je miljonair. Het is tijd om je angsten overboord te gooien. Zelfs als de prijs van Bitcoin ooit tot nul zakt, verlies je slechts één dollar. Het is niets!"Hij voegde eraan toe: "Bitcoin is een digitale valuta en een wereldwijde valuta die mensen in staat stelt geld via internet te verzenden of te ontvangen zonder tussenkomst van derden."

Davinci heeft zijn fans gerustgesteld over de recente schommelingen in Bitcoin, eraan herinnerend dat de markt in het verleden altijd weer herstelde van dergelijke dips.

"Dus, waar gaat Bitcoin nu naartoe?"
De Huidige Stand van Zaken

De prijs van Bitcoin is onlangs scherp gedaald in een aanhoudende neerwaartse trend van ongeveer 10 dagen. Voor diegenen die bezorgd zijn, herinnert Davinci eraan dat de crypto-markt altijd volatiel is geweest sinds het begin.

Bitcoin leidt vaak de dans, en de rest van de markt volgt. Deze instabiliteit is niets nieuws, en beleggers moeten zich hiervan bewust zijn. Toch is Bitcoin altijd veerkrachtig gebleken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit