Doorgaan naar hoofdcontent

Van $11 naar Bitcoin Miljonair
In de schitterende wereld van cryptocurrencies zijn er maar weinig verhalen zo intrigerend als dat van Davinci Jeremy. Geboren in Chili, deelde hij in mei 2013 een gedurfd advies via een YouTube-video: "Koop bitcoin ter waarde van één dollar." Een advies dat de tand des tijds heeft doorstaan en zijn geloof in Bitcoin onthult.

Zijn Instagram-account onthult een luxueuze levensstijl die de meesten alleen maar kunnen dromen. Privévliegtuigen, stranden en jachten behoren tot zijn dagelijkse leven. Hij wordt vaak getagd op exclusieve locaties als Monte Carlo en Dubai, waar alleen de superrijken zich wagen.

Op Twitter stelt Davinci zichzelf voor als "een familieman, programmeur, YouTuber en een van de eerste Bitcoin-believers." In zijn meest recente bericht pronkte hij: "Ik leef het leven van een koning."

Dit ongelooflijke leven heeft Davinci Jeremy te danken aan zijn slimme investering in Bitcoin.

De Video uit 2013

In 2013 publiceerde Davinci een video waarin hij verklaarde: "Als je een loterijticket ter waarde van Bitcoin (BTC) koopt, het tien jaar vasthoudt, word je miljonair. Het is tijd om je angsten overboord te gooien. Zelfs als de prijs van Bitcoin ooit tot nul zakt, verlies je slechts één dollar. Het is niets!"Hij voegde eraan toe: "Bitcoin is een digitale valuta en een wereldwijde valuta die mensen in staat stelt geld via internet te verzenden of te ontvangen zonder tussenkomst van derden."

Davinci heeft zijn fans gerustgesteld over de recente schommelingen in Bitcoin, eraan herinnerend dat de markt in het verleden altijd weer herstelde van dergelijke dips.

"Dus, waar gaat Bitcoin nu naartoe?"
De Huidige Stand van Zaken

De prijs van Bitcoin is onlangs scherp gedaald in een aanhoudende neerwaartse trend van ongeveer 10 dagen. Voor diegenen die bezorgd zijn, herinnert Davinci eraan dat de crypto-markt altijd volatiel is geweest sinds het begin.

Bitcoin leidt vaak de dans, en de rest van de markt volgt. Deze instabiliteit is niets nieuws, en beleggers moeten zich hiervan bewust zijn. Toch is Bitcoin altijd veerkrachtig gebleken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr