Doorgaan naar hoofdcontent

XRP Koers Verwachting: Kan Ripple deze zomer 1 euro waard worden na een sterke verdediging van het $0,47 niveau?


Ripple Koers
Bron: TradingView

Koersanalyse XRP: 2,6% daling in afgelopen week, blijft boven $0,46 support level en positieve vooruitzichten na verwachte afronding rechtszaak

De afgelopen week heeft XRP een daling van 2,6% doorgemaakt en staat momenteel op $0,4712. Dit is bijna 5% lager dan een maand geleden.

Gelukkig is XRP erin geslaagd om boven het support level van $0,46 te blijven, waardoor het zijn indrukwekkende koersstijging van 37% sinds het begin van het jaar heeft weten vast te houden. Deze stabiliteit kan worden toegeschreven aan de positieve verwachtingen rondom de lopende rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse SEC (Securities and Exchange Commission).

Naar verwachting zal de rechtszaak naar alle waarschijnlijkheid tegen het einde van de week worden afgerond, waarbij de kansen voor Ripple om te zegevieren hoog zijn. Dit zou kunnen resulteren in een aanzienlijke koersstijging voor XRP, omdat het de nodige aandacht en positieve sentimenten zal genereren.

Op de lange termijn wordt XRP beschouwd als een van de meest veelbelovende cryptocurrencies van dit jaar, vooral omdat Ripple blijft groeien als bedrijf. Hierdoor blijven de vooruitzichten voor XRP gunstig en wordt verwacht dat het zijn positieve momentum zal voortzetten.

Let op: Deze analyse is gebaseerd op historische gegevens en verwachtingen, en de cryptomarkt blijft volatiel en onvoorspelbaar. Het is altijd belangrijk om voorzichtig te zijn en uw eigen onderzoek te doen voordat u investeringsbeslissingen neemt.

XRP: Behoud van $0,46 Support Level en de zoektocht naar nieuwe hoogten
Positieve technische indicatoren voorspellen een veelbelovende toekomst voor de XRP koers, met potentieel voor aanzienlijke stijgingen in de nabije toekomst.

XRP Koers Verwachting
Ripple koers grafiek - Bron: TradingView

De RSI (Relative Strength Index) is onlangs gedaald tot bijna 30, maar is nu weer gestegen richting 50, wat duidt op een mogelijke herstelbeweging van de XRP-koers.

Daarnaast is opgemerkt dat de gele lijn, die de 30-daagse voortschrijdend gemiddelde aangeeft, sterker naar beneden duikt dan het 200-daagse voortschrijdend gemiddelde (blauw). Dit suggereert dat XRP oversold is en mogelijk binnenkort een omkeer kan maken.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de uitkomst van de rechtszaak tussen de SEC en Ripple een grote invloed kan hebben op de koers van XRP. Alleen de tijd zal uitwijzen wat de uiteindelijke uitkomst van de rechtszaak zal zijn.

#XRPCommunity #SECGov v. #Ripple #XRP Scheduling Update as of January 19, 2023. pic.twitter.com/a1ljUtGiV3

                                      — James K. Filan 🇺🇸🇮🇪 (@FilanLaw) January 20, 2023

In januari werden alle essentiële bewijsstukken, verklaringen en documenten aan de rechter overhandigd, waardoor het hoog tijd is geworden voor een uitspraak. Het is immers al bijna een half jaar geleden dat dit proces van start ging.

Onlangs, in juni, werd het laatste bewijsmateriaal aangeleverd: een verklaring van William Hinman, een vooraanstaand persoon binnen de SEC. Hinman verklaarde dat hij crypto niet beschouwt als effect. Deze uitspraak heeft de positie van Ripple alleen maar sterker gemaakt.

Hoewel er veel positieve speculatie is rondom Ripple, blijft het voor velen nog spannend tot de definitieve uitspraak bekend is. Na de uitspraak ziet de toekomst er niet alleen rooskleurig uit voor XRP, maar kan ook Ripple als bedrijf eindelijk verder groeien en zich ontwikkelen.

"The regulatory gap." Proof from the Hinman emails of what we've been saying to the Third Circuit, to Congress and to the SEC itself: that the securities laws are incomplete when it comes digital assets, that securities law aren’t meant to rule over all digital assets, and that… pic.twitter.com/IgPJvEyqq2

                                              — paulgrewal.eth (@iampaulgrewal) June 13, 2023

Door de onzekerheid binnen het SEC over crypto en de crypto wereld, is het maar een zwakke rechtszaak namens hen geweest. Toch is dit wel een waarschuwing voor de crypto wereld over wat de Amerikaanse instantie die de financiële wereld overziet, denkt van crypto.

Concluderend voor nu zit het dus zo, Ripple heeft op papier een grote kans de rechtszaak te winnen. Hierdoor ziet de toekomst er ook goed uit voor de koers van XRP. Waarschijnlijk schiet de koers zich meteen boven de $0,50 en de kans is ook groot dat het de $1 behaald binnen een week.
Op de lange termijn ziet het er nog beter uit voor XRP aangezien Ripple een groeiend bedrijf is met een goede blik op de lange termijn. Hiermee is de potentie voor XRP dat het misschien wel verder zal stijgen naar de $2 of zelfs $3.

Breid je portefeuille uit met diverse alternatieve cryptocurrencies

Hoewel de vooruitzichten voor Ripple en XRP positief zijn, blijft de toekomst onzeker. Daarom is het verstandig om je portefeuille te diversifiëren en te investeren in andere activa. Door dit te doen, bescherm je je vermogen tegen mogelijke tegenslagen en vergroot je de kans op een beter rendement. Op dit moment zijn beleggers ook geïnteresseerd in de populaire meme coin, $WSM van Wall Street Memes. Deze munt is momenteel beschikbaar tijdens de presale en heeft al aanzienlijk succes behaald, met een omzet van bijna $14 miljoen om hun project te ondersteunen.

WSM is een project dat nauw verbonden is met de Wall Street Bets subreddit, die in 2021 bekendheid verwierf door de beruchte GameStop-crash.
Dankzij deze betrokkenheid heeft WSM al aanzienlijke bekendheid vergaard en een grote schare volgers verzameld. Het project heeft meer dan een kwart miljoen volgers op Twitter en zelfs Elon Musk, de CEO van Twitter, is op de hoogte van het account.

Literally

                                               — Elon Musk (@elonmusk) March 18, 2023

Met zo'n omvangrijke community en de interesse van Elon Musk is het zeer waarschijnlijk dat de waarde van de munt zal stijgen zodra deze beschikbaar wordt gesteld tijdens de ICO (Initial Coin Offering).
Op dit moment bevindt de token zich in de 22e fase van de 30 fases van de presale. Bij elke fase wordt de prijs verhoogd, en in de 30e fase zal de munt beschikbaar zijn voor $0,0337. Momenteel kun je de munt nog aanschaffen voor een prijs van $0,0313, wat dus een koopje is, aangezien je al op papier winst hebt voordat de presale eindigt.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr