Doorgaan naar hoofdcontent

ApeCoin-handelaren in zorgen terwijl APE het laagste niveau ooit bereikt.

Alle Aap-gerelateerde creaties van Yuga Labs - ApeCoin, BAYC en MAYC - domineerden de trends op Crypto Twitter tijdens de Aziatische middaguur. Er heeft zich geen positieve update of beslissende prijsomkeer voorgedaan. Momenteel wordt ApeCoin (APE) beïnvloed door de bearish storm.


In de afgelopen vijftien dagen heeft deze web3 altcoin een daling van meer dan 40% doorgemaakt, waarbij de prijs is gedaald van $3.372 op 4 juni naar $2.02 op dit moment. Op maandag dook het naar zijn laagste niveau ooit van $1.953, wat al zijn investeerders in paniek bracht.


Opmerkelijk genoeg raakte ApeCoin DAO vorige week verwikkeld in een verhit debat met zijn gemeenschap over de controversiële zes-cijferige jaarlijkse salarissen. APE daalde met 10% in het daaropvolgende venster van 24 uur na deze controverse, waardoor de neerwaartse druk toenam.


Ondertussen kenden de NFT-zusjes van het project - Bored Ape Yacht Club (BAYC) en Mutant Ape Yacht Club (NFT) - aanzienlijke stijgingen in de verkoopvolumes. Volgens CryptoSlam-gegevens behaalde BAYC een winst van 230% in 24 uur en een winst van 12% in een week. Op dezelfde manier steeg MAYC met 133% in 24 uur en 2,5% in een week.


Het ontcijferen van recente patronen van ApeCoin (APE)

Op dit moment, volgens CoinMarketCap, handelt APE tegen $2,03 na een winst van 1,6% te hebben geregistreerd in de afgelopen 24 uur. Deze korte stijging is echter nietig in vergelijking met de grote verliezen die de token heeft geleden sinds het begin van het tweede kwartaal van 2023. Laten we de prijspatronen van ApeCoin (APE) analyseren en ontcijferen.

ApeCoin Prijsgrafiek (Bron: TradingView) De gegevens op het bovenstaande dagelijkse tijdsframe-grafiek benadrukken de teleurstellende marktprestaties van ApeCoin (APE). De negatieve crossover, aangegeven door de beweging van de 21-daagse voortschrijdend gemiddelde (21MA) van APE die boven de 9MA kruist, bevestigt de extreme bearish conditie. Bovendien geeft de RSI-aflezing van 25,70 de sterke oversold-toestand van de token aan.


Als de neerwaartse trend aanhoudt zonder tekenen van trendomkering, kan APE in de komende weken mogelijk een nieuw ATL (All-Time Low) registreren. In deze zware bearmarktval is er een mogelijkheid dat APE doorbreekt bij zijn belangrijkste ondersteuningsniveau van $1.951. Mocht er echter onverhoopt een bullish correctie plaatsvinden, dan kan APE ook stijgen naar nieuwe weerstandsniveaus, namelijk $2.292 en $2.812. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit