Doorgaan naar hoofdcontent

ApeCoin-handelaren in zorgen terwijl APE het laagste niveau ooit bereikt.

Alle Aap-gerelateerde creaties van Yuga Labs - ApeCoin, BAYC en MAYC - domineerden de trends op Crypto Twitter tijdens de Aziatische middaguur. Er heeft zich geen positieve update of beslissende prijsomkeer voorgedaan. Momenteel wordt ApeCoin (APE) beïnvloed door de bearish storm.


In de afgelopen vijftien dagen heeft deze web3 altcoin een daling van meer dan 40% doorgemaakt, waarbij de prijs is gedaald van $3.372 op 4 juni naar $2.02 op dit moment. Op maandag dook het naar zijn laagste niveau ooit van $1.953, wat al zijn investeerders in paniek bracht.


Opmerkelijk genoeg raakte ApeCoin DAO vorige week verwikkeld in een verhit debat met zijn gemeenschap over de controversiële zes-cijferige jaarlijkse salarissen. APE daalde met 10% in het daaropvolgende venster van 24 uur na deze controverse, waardoor de neerwaartse druk toenam.


Ondertussen kenden de NFT-zusjes van het project - Bored Ape Yacht Club (BAYC) en Mutant Ape Yacht Club (NFT) - aanzienlijke stijgingen in de verkoopvolumes. Volgens CryptoSlam-gegevens behaalde BAYC een winst van 230% in 24 uur en een winst van 12% in een week. Op dezelfde manier steeg MAYC met 133% in 24 uur en 2,5% in een week.


Het ontcijferen van recente patronen van ApeCoin (APE)

Op dit moment, volgens CoinMarketCap, handelt APE tegen $2,03 na een winst van 1,6% te hebben geregistreerd in de afgelopen 24 uur. Deze korte stijging is echter nietig in vergelijking met de grote verliezen die de token heeft geleden sinds het begin van het tweede kwartaal van 2023. Laten we de prijspatronen van ApeCoin (APE) analyseren en ontcijferen.

ApeCoin Prijsgrafiek (Bron: TradingView) De gegevens op het bovenstaande dagelijkse tijdsframe-grafiek benadrukken de teleurstellende marktprestaties van ApeCoin (APE). De negatieve crossover, aangegeven door de beweging van de 21-daagse voortschrijdend gemiddelde (21MA) van APE die boven de 9MA kruist, bevestigt de extreme bearish conditie. Bovendien geeft de RSI-aflezing van 25,70 de sterke oversold-toestand van de token aan.


Als de neerwaartse trend aanhoudt zonder tekenen van trendomkering, kan APE in de komende weken mogelijk een nieuw ATL (All-Time Low) registreren. In deze zware bearmarktval is er een mogelijkheid dat APE doorbreekt bij zijn belangrijkste ondersteuningsniveau van $1.951. Mocht er echter onverhoopt een bullish correctie plaatsvinden, dan kan APE ook stijgen naar nieuwe weerstandsniveaus, namelijk $2.292 en $2.812. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr