Doorgaan naar hoofdcontent

PEPE memecoin verliest 15 procent van zijn waarde in slechts zeven dagen.

Het begon allemaal veelbelovend voor PEPE, dat werd beschouwd als de volgende grote memecoin na Dogecoin en Shiba Inu. Maar nu lijkt het optimisme rondom het project te vervagen, aangezien de koers van de memecoin blijft dalen. In de afgelopen zeven dagen is de waarde van het project met 15 procent gedaald.

Ondanks deze recente daling kende PEPE een indrukwekkende start. Sinds het verhandelbaar werd in USDT op gecentraliseerde beursplatformen, is het project met maar liefst 192,22 procent gestegen.

Echter, vanaf de piek van ongeveer 0,0000045 dollar heeft de munt een aanzienlijk deel van zijn waarde verloren. Op dit moment wordt het project verhandeld voor 0,00000146 dollar.

Mensen die op het hoogtepunt zijn ingestapt, hebben hun investering dus al zien verminderen met een factor drie. Om het verlies goed te maken, moet de munt nu nog tweemaal over de kop gaan.

Het blijft echter onzeker of dat mogelijk is met memecoins, aangezien ze in principe geen intrinsieke waarde hebben.


Deze situatie benadrukt het risico van memecoins. Hoewel je er snel veel geld mee kunt verdienen, geldt helaas ook het tegenovergestelde.

De afgelopen maanden zijn er mensen zeer welvarend geworden dankzij PEPE, maar er zijn ook mensen die enorme verliezen hebben geleden. Meestal ben je te laat wanneer de hype rond een munt zijn hoogtepunt bereikt.

Memecoins kunnen extreem snel opkomen en daarna in een langzame dood vervallen. Dogecoin en Shiba Inu zijn tot nu toe misschien de enige uitzonderingen op deze trend.

Steeds weer verrassen deze munten echter vriend en vijand, ondanks dat men vaak denkt dat het feest voorbij is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr