Doorgaan naar hoofdcontent

PEPE memecoin verliest 15 procent van zijn waarde in slechts zeven dagen.

Het begon allemaal veelbelovend voor PEPE, dat werd beschouwd als de volgende grote memecoin na Dogecoin en Shiba Inu. Maar nu lijkt het optimisme rondom het project te vervagen, aangezien de koers van de memecoin blijft dalen. In de afgelopen zeven dagen is de waarde van het project met 15 procent gedaald.

Ondanks deze recente daling kende PEPE een indrukwekkende start. Sinds het verhandelbaar werd in USDT op gecentraliseerde beursplatformen, is het project met maar liefst 192,22 procent gestegen.

Echter, vanaf de piek van ongeveer 0,0000045 dollar heeft de munt een aanzienlijk deel van zijn waarde verloren. Op dit moment wordt het project verhandeld voor 0,00000146 dollar.

Mensen die op het hoogtepunt zijn ingestapt, hebben hun investering dus al zien verminderen met een factor drie. Om het verlies goed te maken, moet de munt nu nog tweemaal over de kop gaan.

Het blijft echter onzeker of dat mogelijk is met memecoins, aangezien ze in principe geen intrinsieke waarde hebben.


Deze situatie benadrukt het risico van memecoins. Hoewel je er snel veel geld mee kunt verdienen, geldt helaas ook het tegenovergestelde.

De afgelopen maanden zijn er mensen zeer welvarend geworden dankzij PEPE, maar er zijn ook mensen die enorme verliezen hebben geleden. Meestal ben je te laat wanneer de hype rond een munt zijn hoogtepunt bereikt.

Memecoins kunnen extreem snel opkomen en daarna in een langzame dood vervallen. Dogecoin en Shiba Inu zijn tot nu toe misschien de enige uitzonderingen op deze trend.

Steeds weer verrassen deze munten echter vriend en vijand, ondanks dat men vaak denkt dat het feest voorbij is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zo kan Shiba Inu $1 aantikken

  Na de enorme stijging van Bitcoin (BTC) in de aanloop naar de oude recordhoogte, heerst er opnieuw een golf van optimisme in de wereld van cryptocurrencies. Te midden van deze hernieuwde opleving staat Shiba Inu (SHIB) op het punt om opnieuw in de schijnwerpers te staan. Deze munt, die tijdens de laatste bullmarkt veel aandacht kreeg, wordt door velen genoemd als een potentiële topperformer in de nabije toekomst. Maar hoe realistisch is het eigenlijk dat SHIB de grens van $1 zal doorbreken? Van een simpele grap tot een belangrijke speler in de wereld van Cryptocurrency. Shiba Inu heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan sinds de hoogtijdagen van de vorige bullmarkt. Ooit beschouwd als niets meer dan een meme coin en gestart als een grap, heeft SHIB zich ontwikkeld tot een cryptocurrency met concrete toepassingen. Dankzij de inspanningen van de ontwikkelaars kunnen houders van SHIB nu deelnemen aan yield farming, NFT's verhandelen en profiteren van andere voordelen binnen de

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit

De Ethereum-prijs blijft stijgen, zelfs met FUD door het onderzoek van de SEC, en heeft een toename van 10% gezien.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) voert momenteel een onderzoek uit naar Ether, de digitale valuta van het Ethereum-platform, om te bepalen of het als een security wordt beschouwd. Deze ontwikkeling zou de toekomstige regulering van Ethereum kunnen beïnvloeden.🔮 Het onderzoek naar Ether is van belang omdat securities onder de jurisdictie van de SEC vallen. Het is algemeen bekend dat deze instantie een kritische benadering heeft ten opzichte van cryptovaluta's. Er zijn momenteel nog geen daadwerkelijke Ethereum ETF's beschikbaar. In januari keurde de SEC ETF's goed die gekoppeld zijn aan de Bitcoin-koers. Deze fondsen worden op de beurs verhandeld en volgen de waarde van een onderliggende asset, in dit geval Bitcoin. Voor Ethereum waren er al vergelijkbare fondsen op futures contracten, maar er waren nog geen ETF's die rechtstreeks de koers van ETH volgden. Medio mei nadert de deadline voor het goedkeuren van dergelijke ETH-ETF's. Sommige expe