Doorgaan naar hoofdcontent

Crypto-analist voorspelt: Bitcoin zou kunnen dalen tot $12K

Een bekende crypto-analist en lange termijn belegger, die bekend staat als @CryptoCapo_ op Twitter, heeft aangegeven dat de recente opwaartse trend in de cryptomarkt mogelijk ten einde is gekomen. Tevens voorspelt hij dat de Bitcoin koers zou kunnen zakken tot $12.000.

De stijging van de koersen was wellicht het resultaat van manipulatie CryptoCapo deelde zijn inzichten over de huidige stand van zaken in de cryptomarkt via zijn Telegram-kanaal. Hij suggereerde dat de stijging van de crypto-prijzen in de afgelopen maanden mogelijk te wijten was aan manipulatie door partijen die stablecoins creëerden. Volgens hem proberen deze manipulators de bull-markt te misleiden om vervolgens hun cryptomunten tegen hoge prijzen te verkopen en zo liquiditeit te genereren.

De analist bestempelde de prijsstijging, die in januari 2023 begon, als een bulltrap. Hij uitte kritiek op investeerders die memecoins aanschaften. "Het enige doel van deze trend is om vermogende investeerders in staat te stellen hun tokens tegen opgeblazen prijzen te verkopen en zo liquiditeit te creëren," merkte hij op.
Bitcoin zou kunnen zakken tot $12.000 CryptoCapo voorspelt een aanzienlijke prijsdaling voor Bitcoin in de nabije toekomst. Hij baseert deze voorspelling op zowel technische als fundamentele indicatoren en verwacht dat de prijs van Bitcoin zou kunnen zakken tot $12.000. Daarnaast voorspelt hij dat de waarde van Ethereum zou kunnen dalen naar ergens tussen $500 en $700, terwijl de meeste altcoins naar verwachting 60 tot 80% van hun huidige waarde zullen verliezen.

De analist adviseert om voorlopig afstand te nemen van de cryptomarkt en in de tussentijd shortposities in te nemen voor altcoins die naar verwachting meer dan gemiddeld zullen dalen.


Wat zijn jouw verwachtingen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zo kan Shiba Inu $1 aantikken

  Na de enorme stijging van Bitcoin (BTC) in de aanloop naar de oude recordhoogte, heerst er opnieuw een golf van optimisme in de wereld van cryptocurrencies. Te midden van deze hernieuwde opleving staat Shiba Inu (SHIB) op het punt om opnieuw in de schijnwerpers te staan. Deze munt, die tijdens de laatste bullmarkt veel aandacht kreeg, wordt door velen genoemd als een potentiële topperformer in de nabije toekomst. Maar hoe realistisch is het eigenlijk dat SHIB de grens van $1 zal doorbreken? Van een simpele grap tot een belangrijke speler in de wereld van Cryptocurrency. Shiba Inu heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan sinds de hoogtijdagen van de vorige bullmarkt. Ooit beschouwd als niets meer dan een meme coin en gestart als een grap, heeft SHIB zich ontwikkeld tot een cryptocurrency met concrete toepassingen. Dankzij de inspanningen van de ontwikkelaars kunnen houders van SHIB nu deelnemen aan yield farming, NFT's verhandelen en profiteren van andere voordelen binnen de

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit

De Ethereum-prijs blijft stijgen, zelfs met FUD door het onderzoek van de SEC, en heeft een toename van 10% gezien.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) voert momenteel een onderzoek uit naar Ether, de digitale valuta van het Ethereum-platform, om te bepalen of het als een security wordt beschouwd. Deze ontwikkeling zou de toekomstige regulering van Ethereum kunnen beïnvloeden.🔮 Het onderzoek naar Ether is van belang omdat securities onder de jurisdictie van de SEC vallen. Het is algemeen bekend dat deze instantie een kritische benadering heeft ten opzichte van cryptovaluta's. Er zijn momenteel nog geen daadwerkelijke Ethereum ETF's beschikbaar. In januari keurde de SEC ETF's goed die gekoppeld zijn aan de Bitcoin-koers. Deze fondsen worden op de beurs verhandeld en volgen de waarde van een onderliggende asset, in dit geval Bitcoin. Voor Ethereum waren er al vergelijkbare fondsen op futures contracten, maar er waren nog geen ETF's die rechtstreeks de koers van ETH volgden. Medio mei nadert de deadline voor het goedkeuren van dergelijke ETH-ETF's. Sommige expe