Doorgaan naar hoofdcontent

In Texas krijgen kinderen les over Bitcoin

 In Texas krijgen kinderen les over BitcoinIn Texas leren kinderen Bitcoin op school
Texas, een van de grootste staten van de Verenigde Staten, is een nieuwe klasse gestart: Texas Bitcoin Class. Deze les is bedoeld om studenten te leren over cryptocurrencies en blockchain-technologie.

Texas Bitcoin Course is gestart door een groep enthousiaste leraren en ondernemers die geloven in de toekomst van cryptocurrencies en blockchain-technologie. De cursus is geïntegreerd in bestaande cursussen in de disciplines wiskunde, economie en informatica. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer hoe cryptocurrencies werken, de geschiedenis van Bitcoin en hoe blockchain-technologie kan worden toegepast op verschillende industrieën.

Goed voor de toekomsten van de kinderen

Door deze les krijgen leerlingen niet alleen een beter begrip van de technologie, maar ook van de toekomstperspectieven die ermee verbonden zijn. Het geeft studenten de mogelijkheid zich voor te bereiden op een toekomst waarin cryptocurrencies en blockchaintechnologie steeds belangrijker worden.

De reacties van ouders en leerkrachten zijn positief. Veel ouders zijn verheugd dat hun kinderen de kans krijgen om zich onder te dompelen in deze evoluerende technologieën en de mogelijkheden die ze bieden. Ook de docenten zijn enthousiast over de nieuwe klas, in de overtuiging dat leerlingen hierdoor beter voorbereid zijn op de toekomst.

Texas is heeft leidende rol

De lancering van de Texas Bitcoin-cursus toont de leidende rol van de staat in het onderwijs in cryptocurrency en blockchain-technologie. Door dit vak aan te bieden, geeft de staat leerlingen de kans zich voor te bereiden op een toekomst waarin deze technologieën een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Dit is een belangrijke stap op weg naar een toekomst waarin jongeren deze technologieën kennen en begrijpen. Dit kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de gehele industrie en de samenleving.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit