Doorgaan naar hoofdcontent

In Texas krijgen kinderen les over Bitcoin

 In Texas krijgen kinderen les over BitcoinIn Texas leren kinderen Bitcoin op school
Texas, een van de grootste staten van de Verenigde Staten, is een nieuwe klasse gestart: Texas Bitcoin Class. Deze les is bedoeld om studenten te leren over cryptocurrencies en blockchain-technologie.

Texas Bitcoin Course is gestart door een groep enthousiaste leraren en ondernemers die geloven in de toekomst van cryptocurrencies en blockchain-technologie. De cursus is geïntegreerd in bestaande cursussen in de disciplines wiskunde, economie en informatica. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer hoe cryptocurrencies werken, de geschiedenis van Bitcoin en hoe blockchain-technologie kan worden toegepast op verschillende industrieën.

Goed voor de toekomsten van de kinderen

Door deze les krijgen leerlingen niet alleen een beter begrip van de technologie, maar ook van de toekomstperspectieven die ermee verbonden zijn. Het geeft studenten de mogelijkheid zich voor te bereiden op een toekomst waarin cryptocurrencies en blockchaintechnologie steeds belangrijker worden.

De reacties van ouders en leerkrachten zijn positief. Veel ouders zijn verheugd dat hun kinderen de kans krijgen om zich onder te dompelen in deze evoluerende technologieën en de mogelijkheden die ze bieden. Ook de docenten zijn enthousiast over de nieuwe klas, in de overtuiging dat leerlingen hierdoor beter voorbereid zijn op de toekomst.

Texas is heeft leidende rol

De lancering van de Texas Bitcoin-cursus toont de leidende rol van de staat in het onderwijs in cryptocurrency en blockchain-technologie. Door dit vak aan te bieden, geeft de staat leerlingen de kans zich voor te bereiden op een toekomst waarin deze technologieën een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Dit is een belangrijke stap op weg naar een toekomst waarin jongeren deze technologieën kennen en begrijpen. Dit kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de gehele industrie en de samenleving.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr