Doorgaan naar hoofdcontent

Cardano en flare zakken, maar luna classic en Ethereum stijgen hard


Na de groene start van de week is de rust weer even teruggekeerd op de crypto markt. De hoop op een zogeheten Altcoin seizoen, of altseizoen, lijkt weer snel af te nemen, maar er wordt desondanks meer volatiliteit nog deze week verwacht.

Top cryptos trade in tight range, as all move less than 2%

Bitcoin koers houdt stand

Opvallend is dat veel koersen vooralsnog aan hun recente stijging vasthouden en niet onmiddellijk omlaag corrigeren. Desondanks hebben we enkele uitschieters vandaag aan beide de groene en rode kanten. De totale marktkapitalisatie komt op $888 miljard uit, ongeveer de dezelfde waarde als 24 uur geleden.

How much money you'd have if you invested $1,000 in bitcoin in 2011

Nadat bitcoin (BTC) door $17.000 brak kwam de koers, zoals verwacht, snel veel weerstand tegen tussen $17.200 en $17.400. Alhoewel de koers iets achterbleef toen de altcoins gisteren hard stegen, houdt bitcoin opvallend sterk stand. Ondertussen zien we mogelijk de eerst tekenen van een ontwaking van de bitcoin whales.

Ethereum blijft voorzichtig stijgen

Ethereum (ETH) trok al iets sterker aan dan bitcoin en schoot gisterenavond kort boven $1.340 uit voordat de koers terugviel naar $1.320. Desondanks was dat hoger dan een dag daarvoor en vanochtend is de koers alweer voorzichtig aan het stijgen. ETH tikt momenteel $1.330 aan en staat daarmee 0,7% in de plus vandaag. Crypto top 10 zakt iets, cardano zakt het meest

Ethereum Remains Above This Key Level; Aptos Emerges As Top Gainer -  Bitcoin (BTC/USD), Chiliz (CHZ/USD) - Benzinga

Ook de rest van de top 10 ziet de rust even terugkeren, al kleurt de meerderheid rood. Dogecoin (DOGE) staat met $0,0767 alsnog 0,4% in de plus. Ripple (XRP) probeert de $0,35 te heroveren en staat slechts 0,4% in het rood vandaag.

Binance coin (BNB) zakt met 1,4% naar $276 en polygon (MATIC) met 1,8% naar $0,85. Cardano (ADA) staat echter 3,3% in de min vandaag, maar steeg zondagnacht dan ook zeer hard. Vooralsnog houdt ADA boven $0,31 stand.

Ook solana houdt nog stand

Vlak buiten de top 10 vinden we solana (SOL), die begin deze week zelfs nog harder dan ADA steeg. Vandaag staat SOL echter 2% in de min, maar de koers lijkt vooralsnog stand te houden boven $16 en dat is een stuk hoger dan verwacht.

Solana Price Prediction: Will SOL Recover To $25 In Coming Days?

Lido, gala, lunc en aptos hardste stijgers crypto top 100

Vervolgens hebben we nog een handjevol harde stijgers vandaag in de top 100. Zo staat lido (LDO) weer 6,5% in de plus en inmiddels zelfs 100% sinds de jaarwisseling.

Een koers die de laatste tijd zelfs nog harder stijgt is gala (GALA). De GALA koers staat ten opzichte van een week geleden maar liefst 140% in de plus en vandaag wederom 14%. GALA kwam gisterenavond weer de top 100 binnen.
10 Most Weird and Dope Cryptocurrencies You Should Know About

Toch blijft het daar niet bij. Terra luna classic (LUNC) trek took weer sterk aan en staat vandaag maar liefst 18,5% in de plus. De hardste stijger uit de top 100 is vandaag aptos (APT). De APT koers zakt momenteel van $5,85 naar $5,75, maar staat daarmee alsnog bijna 40% in de plus vandaag.

Zilliqa en flare hardste dalers crypto top 100

Toch hebben we ook meerdere rode koersen vandaag. Aan de top hiervan vinden we vandaag zilliqa (ZIL) iets corrigeren van zijn enorme stijging van gisteren. De ZIL koers stond gisteren meer dan 50% in de plus, maar staat vandaag 8% in de min en komt op $0,0244 uit.

ZIL is the best-performing Crypto right now, Here's Why Zilliqa (ZIL) is  the best-performing Crypto right now, Here's Why

Dan hebben we nog een nieuwkomer in de top 100: flare network (FLR). De langverwachte airdrop vond gisteren eindelijk na 2 jaar plaats, maar de koers maakte vervolgens onmiddellijk een duik van 75% en hangt momenteel net onder $0,04.

wat vindt jij hiervan?
laat het weten in de comments!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr