Doorgaan naar hoofdcontent

Cardano en flare zakken, maar luna classic en Ethereum stijgen hard


Na de groene start van de week is de rust weer even teruggekeerd op de crypto markt. De hoop op een zogeheten Altcoin seizoen, of altseizoen, lijkt weer snel af te nemen, maar er wordt desondanks meer volatiliteit nog deze week verwacht.

Top cryptos trade in tight range, as all move less than 2%

Bitcoin koers houdt stand

Opvallend is dat veel koersen vooralsnog aan hun recente stijging vasthouden en niet onmiddellijk omlaag corrigeren. Desondanks hebben we enkele uitschieters vandaag aan beide de groene en rode kanten. De totale marktkapitalisatie komt op $888 miljard uit, ongeveer de dezelfde waarde als 24 uur geleden.

How much money you'd have if you invested $1,000 in bitcoin in 2011

Nadat bitcoin (BTC) door $17.000 brak kwam de koers, zoals verwacht, snel veel weerstand tegen tussen $17.200 en $17.400. Alhoewel de koers iets achterbleef toen de altcoins gisteren hard stegen, houdt bitcoin opvallend sterk stand. Ondertussen zien we mogelijk de eerst tekenen van een ontwaking van de bitcoin whales.

Ethereum blijft voorzichtig stijgen

Ethereum (ETH) trok al iets sterker aan dan bitcoin en schoot gisterenavond kort boven $1.340 uit voordat de koers terugviel naar $1.320. Desondanks was dat hoger dan een dag daarvoor en vanochtend is de koers alweer voorzichtig aan het stijgen. ETH tikt momenteel $1.330 aan en staat daarmee 0,7% in de plus vandaag. Crypto top 10 zakt iets, cardano zakt het meest

Ethereum Remains Above This Key Level; Aptos Emerges As Top Gainer -  Bitcoin (BTC/USD), Chiliz (CHZ/USD) - Benzinga

Ook de rest van de top 10 ziet de rust even terugkeren, al kleurt de meerderheid rood. Dogecoin (DOGE) staat met $0,0767 alsnog 0,4% in de plus. Ripple (XRP) probeert de $0,35 te heroveren en staat slechts 0,4% in het rood vandaag.

Binance coin (BNB) zakt met 1,4% naar $276 en polygon (MATIC) met 1,8% naar $0,85. Cardano (ADA) staat echter 3,3% in de min vandaag, maar steeg zondagnacht dan ook zeer hard. Vooralsnog houdt ADA boven $0,31 stand.

Ook solana houdt nog stand

Vlak buiten de top 10 vinden we solana (SOL), die begin deze week zelfs nog harder dan ADA steeg. Vandaag staat SOL echter 2% in de min, maar de koers lijkt vooralsnog stand te houden boven $16 en dat is een stuk hoger dan verwacht.

Solana Price Prediction: Will SOL Recover To $25 In Coming Days?

Lido, gala, lunc en aptos hardste stijgers crypto top 100

Vervolgens hebben we nog een handjevol harde stijgers vandaag in de top 100. Zo staat lido (LDO) weer 6,5% in de plus en inmiddels zelfs 100% sinds de jaarwisseling.

Een koers die de laatste tijd zelfs nog harder stijgt is gala (GALA). De GALA koers staat ten opzichte van een week geleden maar liefst 140% in de plus en vandaag wederom 14%. GALA kwam gisterenavond weer de top 100 binnen.
10 Most Weird and Dope Cryptocurrencies You Should Know About

Toch blijft het daar niet bij. Terra luna classic (LUNC) trek took weer sterk aan en staat vandaag maar liefst 18,5% in de plus. De hardste stijger uit de top 100 is vandaag aptos (APT). De APT koers zakt momenteel van $5,85 naar $5,75, maar staat daarmee alsnog bijna 40% in de plus vandaag.

Zilliqa en flare hardste dalers crypto top 100

Toch hebben we ook meerdere rode koersen vandaag. Aan de top hiervan vinden we vandaag zilliqa (ZIL) iets corrigeren van zijn enorme stijging van gisteren. De ZIL koers stond gisteren meer dan 50% in de plus, maar staat vandaag 8% in de min en komt op $0,0244 uit.

ZIL is the best-performing Crypto right now, Here's Why Zilliqa (ZIL) is  the best-performing Crypto right now, Here's Why

Dan hebben we nog een nieuwkomer in de top 100: flare network (FLR). De langverwachte airdrop vond gisteren eindelijk na 2 jaar plaats, maar de koers maakte vervolgens onmiddellijk een duik van 75% en hangt momenteel net onder $0,04.

wat vindt jij hiervan?
laat het weten in de comments!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit