Doorgaan naar hoofdcontent

Avalanche (AVAX) stijgt met 26% door de deal met Amazon

Avalanche (AVAX) stijgt met 26% door de deal met Amazon Ava Labs, de ontwikkelaar achter de Avalanche-blockchain, is begonnen met het aanbieden van encryptie-infrastructuur via Amazon Web Services (AWS). Ava Labs zei woensdag 11 januari dat het haar doel is om de acceptatie van blockchain-technologie door bedrijven, instellingen en overheden te vergemakkelijken.

Wat is Avalanche?

Avalanche is een blockchain die gebouwd is om NFTs, Web3 games en een unieke technologie genaamd Subnets te ondersteunen. De eerste twee ken je waarschijnlijk wel, maar de derde behoeft even wat uitleg. Subnets zijn in feite op maat gemaakte blockchains op het netwerk van Avalanche, die met eigen regelsets en eigen tokens kunnen werken. Hiervoor zou de AVAX token van Avalanche dus in theorie niet eens nodig zijn.


Als onderdeel van de deal met Amazon zal Ava Labs ook een "install" subnet-service op AWS Marketplace aanbieden. Dit betekent dat elk bedrijf of organisatie Ava Labs kan vragen om een ​​Subet op te zetten op het AWS-platform. Als we de Twitter-pagina van Ava Labs mogen geloven, is dat niet alleen hun keuze, Amazon is ook gepassioneerd door Avalanche.

Reactie van Amazon

Dit kwam tot uiting in de reactie van Howard Wright, vice-president van AWS en wereldwijd hoofd van startups, en het was niet alleen een positieve. "Bij AWS zetten we ons in om de nieuwste en beste technologie naar de voorgrond te brengen. Het maakt niet uit of ze bij een miljoenenbedrijf werken of bij mama op zolder. De nieuwe mogelijkheden die Avalanche biedt, zijn de perfecte introductie tussendoor ', zei Wright.

"We zijn enorm trots om een ​​innovator als Ava Labs aan ons partnernetwerk toe te voegen en de infrastructuur en het ecosysteem van Avalanche te ondersteunen", vervolgde Wright. Het leuke is dat Avalanche ook draait in AWS GovCloud, een speciale dienst voor overheden. In theorie zouden ze ook de technologie van Avalanche kunnen overnemen.

AWAX koers schiet omhoog

Direct na de aankondiging van het nieuws is de AVAX koers met 23 procent omhoog geschoten. Hierdoor ligt de prijs 1 AVAX token op het moment van schrijven rond de 15,37 dollar. AVAX is hiermee veruit de best presterende grote cryptomunt van vandaag.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr