Doorgaan naar hoofdcontent

Avalanche (AVAX) stijgt met 26% door de deal met Amazon

Avalanche (AVAX) stijgt met 26% door de deal met Amazon Ava Labs, de ontwikkelaar achter de Avalanche-blockchain, is begonnen met het aanbieden van encryptie-infrastructuur via Amazon Web Services (AWS). Ava Labs zei woensdag 11 januari dat het haar doel is om de acceptatie van blockchain-technologie door bedrijven, instellingen en overheden te vergemakkelijken.

Wat is Avalanche?

Avalanche is een blockchain die gebouwd is om NFTs, Web3 games en een unieke technologie genaamd Subnets te ondersteunen. De eerste twee ken je waarschijnlijk wel, maar de derde behoeft even wat uitleg. Subnets zijn in feite op maat gemaakte blockchains op het netwerk van Avalanche, die met eigen regelsets en eigen tokens kunnen werken. Hiervoor zou de AVAX token van Avalanche dus in theorie niet eens nodig zijn.


Als onderdeel van de deal met Amazon zal Ava Labs ook een "install" subnet-service op AWS Marketplace aanbieden. Dit betekent dat elk bedrijf of organisatie Ava Labs kan vragen om een ​​Subet op te zetten op het AWS-platform. Als we de Twitter-pagina van Ava Labs mogen geloven, is dat niet alleen hun keuze, Amazon is ook gepassioneerd door Avalanche.

Reactie van Amazon

Dit kwam tot uiting in de reactie van Howard Wright, vice-president van AWS en wereldwijd hoofd van startups, en het was niet alleen een positieve. "Bij AWS zetten we ons in om de nieuwste en beste technologie naar de voorgrond te brengen. Het maakt niet uit of ze bij een miljoenenbedrijf werken of bij mama op zolder. De nieuwe mogelijkheden die Avalanche biedt, zijn de perfecte introductie tussendoor ', zei Wright.

"We zijn enorm trots om een ​​innovator als Ava Labs aan ons partnernetwerk toe te voegen en de infrastructuur en het ecosysteem van Avalanche te ondersteunen", vervolgde Wright. Het leuke is dat Avalanche ook draait in AWS GovCloud, een speciale dienst voor overheden. In theorie zouden ze ook de technologie van Avalanche kunnen overnemen.

AWAX koers schiet omhoog

Direct na de aankondiging van het nieuws is de AVAX koers met 23 procent omhoog geschoten. Hierdoor ligt de prijs 1 AVAX token op het moment van schrijven rond de 15,37 dollar. AVAX is hiermee veruit de best presterende grote cryptomunt van vandaag.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit