Doorgaan naar hoofdcontent

SHIB voegt 250 duizend gebruikers toe, ondanks de slechte crypto winter periode

SHIB voegt 250 duizend gebruikers toe, ondanks de slechte crypto winter periode


Ondanks dat de crypto markt een slechte tijd aan het doorbrengen is heeft SHIBA INU alsog  meer dan 250 duizend nieuwe houders toegevoegd.

2022 niet het beste jaar voor SHIB

In november vorig jaar bereikte Shiba Inu met succes de belangrijke mijlpaal van een miljoen eigenaren. Een deel van de reden is dat de waarde van het token in de loop van 2021 aanzienlijk zal stijgen.

Volgens gegevens van cryptomarktvolger WhaleStats zijn er momenteel 1.257.121 Shiba eigenaren. In de afgelopen 12 maanden zijn er meer dan 250.000 van dergelijke houders bijgekomen.

Hoewel gebruikers misschien onder de indruk waren van de fenomenale opleving in 2021 en besloten om in te springen, kan hetzelfde (nog) niet worden gezegd voor 2022. Hoewel er nog een maand over is in het jaar, worden er geen grote veranderingen verwacht.

Meer dan 50% bezit de tokens voor >1 jaar

Uit de data van WhaleStats blijkt ook dat er een dynamische verschuiving is in de samenstelling van de SHIB-houders. Zo bezit inmiddels 56% van alle houders hun SHIB-tokens voor ten minste 1 jaar.

Het is benoemingswaardig dat SHIB in augustus van 2020 gelanceerd werd. De crypto-munt bestaat hierdoor slechts 2 jaar. Dit houdt wel in dat deze eigenaren aan boord kwamen toen SHIB grip kreeg en sindsdien hun tokens hebben behouden.

Ondanks de aanzienlijke prijsdaling voor het SHIB-token en cryptocurrencies over de hele linie, heeft 2022 tal van prestaties opgeleverd voor het Shiba Inu-ecosysteem, zoals de SHIB-Metaverse, de Welly’s Fastfood-integratie en talloze nieuwe ‘partnershibs’. Het is nog niet bekend wat hierin de volgende stap gaat zijn, maar de altcoin maakt mooie stappen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit