Doorgaan naar hoofdcontent

SHIB voegt 250 duizend gebruikers toe, ondanks de slechte crypto winter periode

SHIB voegt 250 duizend gebruikers toe, ondanks de slechte crypto winter periode


Ondanks dat de crypto markt een slechte tijd aan het doorbrengen is heeft SHIBA INU alsog  meer dan 250 duizend nieuwe houders toegevoegd.

2022 niet het beste jaar voor SHIB

In november vorig jaar bereikte Shiba Inu met succes de belangrijke mijlpaal van een miljoen eigenaren. Een deel van de reden is dat de waarde van het token in de loop van 2021 aanzienlijk zal stijgen.

Volgens gegevens van cryptomarktvolger WhaleStats zijn er momenteel 1.257.121 Shiba eigenaren. In de afgelopen 12 maanden zijn er meer dan 250.000 van dergelijke houders bijgekomen.

Hoewel gebruikers misschien onder de indruk waren van de fenomenale opleving in 2021 en besloten om in te springen, kan hetzelfde (nog) niet worden gezegd voor 2022. Hoewel er nog een maand over is in het jaar, worden er geen grote veranderingen verwacht.

Meer dan 50% bezit de tokens voor >1 jaar

Uit de data van WhaleStats blijkt ook dat er een dynamische verschuiving is in de samenstelling van de SHIB-houders. Zo bezit inmiddels 56% van alle houders hun SHIB-tokens voor ten minste 1 jaar.

Het is benoemingswaardig dat SHIB in augustus van 2020 gelanceerd werd. De crypto-munt bestaat hierdoor slechts 2 jaar. Dit houdt wel in dat deze eigenaren aan boord kwamen toen SHIB grip kreeg en sindsdien hun tokens hebben behouden.

Ondanks de aanzienlijke prijsdaling voor het SHIB-token en cryptocurrencies over de hele linie, heeft 2022 tal van prestaties opgeleverd voor het Shiba Inu-ecosysteem, zoals de SHIB-Metaverse, de Welly’s Fastfood-integratie en talloze nieuwe ‘partnershibs’. Het is nog niet bekend wat hierin de volgende stap gaat zijn, maar de altcoin maakt mooie stappen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr