Doorgaan naar hoofdcontent

NFL Crypto salaris optie

NFL-spelers mogelijkheid om te kiezen voor cryptocurrencie in plaats van een normaal salaris


In de wereld van vandaag worden cryptocurrencies steeds populairder. Steeds meer mensen en grote bedrijven beginnen de waarde van encryptie in te zien. Nu betalen mensen bijvoorbeeld hun salaris al in cryptocurrencies. En als je nu wilt gokken, kan dat met cryptomunten in plaats van ouderwetse valuta. Beginnend met Bitcoin, kunt u nu investeren in honderden of zelfs duizenden verschillende cryptocurrencies. Al deze verschillende cryptocurrencies proberen zich te onderscheiden. Maar één ding dat alle cryptocurrencies gemeen hebben, is dat het een gedecentraliseerde valuta is. Dit betekent dat er geen overheid achter de munt zit.

Bookmakers accepteren crypto

Zoals eerder vermeld begint crypto steeds populairder te worden wereldwijd. Dit betekent dat cryptocurrencies als betaalmethoden steeds toegangkelijker wordt. Bookmakers spelen in op deze trend en beginnen ook crypto to accepteren. Voor de crypto investeerders onder ons is dit geweldige nieuws. 

7 NFL spelers maken de overstap

Op dit moment zijn er tenminnste 7 NFL spelers die ervoor hebben gekozen om in crypto currencies betaald te worden in plaats van een traditonele valuta´s. Of er in de toekomst nog meer spelers deze overstap zullen maken moet nog blijken. Hieronder zie je de 7 spelers hieronder die de overstap al durven gemaakt te hebben.

Aaron Rodgers

De Amerikaanse quarterback maakte via zijn Twitter bekend dat hij samen werkte met Cash app en dat een deel van zijn salaris in Bitcoin (BTC) uitbetaald zou worden. 
In het geval van Rogers zal er maandelijks een deel van zijn salaris naar het Cashapp worden gestuurd om er vervolgens Bitcoin van te kopen.

Tom Brady

De populaire quarterback net Tom net als Aaron is zich sinds vorige jaar meer gaan verdiepen in crypto. En ook hij zal aldus uitbetaald worden in crypto alleen of het rechtstreeks naar hem gaat of net als Aaron het zelf moet kopen is nog niet bekend. 

Odell Beckham JR.

Odell trad ook in de voetsporen van Aaron. Hij gaf aan dat hij zijn salaris van ongeveer 4 miljoen ook zal laten uitbetaald worden in Bitcoin. 

Trevor lawrence 

De quarterback van de Carolina Panthers kon niet achterblijven en gaf aan om zijn salaris ook om te zetten in cryptocurrency. Zijn deal is echter niet direct met de NFL. Trevor is een deal aangegaan met de crypto portfolio app FTX, eerder bekend als Blockfolio.

Saquon Barkley

De superster van de New York Giants onthulde in juli 2021 dat hij zijn salaris gaat omzetten in Bitcoin. Zoals zijn meeste collega’s wordt hij niet direct uitbetaald in cryptocurrency, maar kiest hij ervoor om een deel van zijn salaris om te zetten naar crypto.´

Sean Sulkin

In tegenstelling tot veel van zijn collega’s kiest Sean Culkin ervoor om zijn volledige salaris om te zetten in Bitcoin. De meerderheid van de NFL-spelers kiest ervoor om slecht een deel van het salaris om te zetten. Sean gaat volledig in en wisselt 100% van zijn salaris in.´

Aaron Jones

Als laatste hebben we dan Aaron Jones. Het talent van Green Bay Packers tekende in september 2021 een deal met FTX om als ambassadeur van het platform aan de slag te gaan. Hij heeft zelfs een aandeel in de exchange gekocht. Welk percentage hij van zijn salaris om laat zetten in cryptocurrency, dat is niet bekend.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit