Doorgaan naar hoofdcontent

NFL Crypto salaris optie

NFL-spelers mogelijkheid om te kiezen voor cryptocurrencie in plaats van een normaal salaris


In de wereld van vandaag worden cryptocurrencies steeds populairder. Steeds meer mensen en grote bedrijven beginnen de waarde van encryptie in te zien. Nu betalen mensen bijvoorbeeld hun salaris al in cryptocurrencies. En als je nu wilt gokken, kan dat met cryptomunten in plaats van ouderwetse valuta. Beginnend met Bitcoin, kunt u nu investeren in honderden of zelfs duizenden verschillende cryptocurrencies. Al deze verschillende cryptocurrencies proberen zich te onderscheiden. Maar één ding dat alle cryptocurrencies gemeen hebben, is dat het een gedecentraliseerde valuta is. Dit betekent dat er geen overheid achter de munt zit.

Bookmakers accepteren crypto

Zoals eerder vermeld begint crypto steeds populairder te worden wereldwijd. Dit betekent dat cryptocurrencies als betaalmethoden steeds toegangkelijker wordt. Bookmakers spelen in op deze trend en beginnen ook crypto to accepteren. Voor de crypto investeerders onder ons is dit geweldige nieuws. 

7 NFL spelers maken de overstap

Op dit moment zijn er tenminnste 7 NFL spelers die ervoor hebben gekozen om in crypto currencies betaald te worden in plaats van een traditonele valuta´s. Of er in de toekomst nog meer spelers deze overstap zullen maken moet nog blijken. Hieronder zie je de 7 spelers hieronder die de overstap al durven gemaakt te hebben.

Aaron Rodgers

De Amerikaanse quarterback maakte via zijn Twitter bekend dat hij samen werkte met Cash app en dat een deel van zijn salaris in Bitcoin (BTC) uitbetaald zou worden. 
In het geval van Rogers zal er maandelijks een deel van zijn salaris naar het Cashapp worden gestuurd om er vervolgens Bitcoin van te kopen.

Tom Brady

De populaire quarterback net Tom net als Aaron is zich sinds vorige jaar meer gaan verdiepen in crypto. En ook hij zal aldus uitbetaald worden in crypto alleen of het rechtstreeks naar hem gaat of net als Aaron het zelf moet kopen is nog niet bekend. 

Odell Beckham JR.

Odell trad ook in de voetsporen van Aaron. Hij gaf aan dat hij zijn salaris van ongeveer 4 miljoen ook zal laten uitbetaald worden in Bitcoin. 

Trevor lawrence 

De quarterback van de Carolina Panthers kon niet achterblijven en gaf aan om zijn salaris ook om te zetten in cryptocurrency. Zijn deal is echter niet direct met de NFL. Trevor is een deal aangegaan met de crypto portfolio app FTX, eerder bekend als Blockfolio.

Saquon Barkley

De superster van de New York Giants onthulde in juli 2021 dat hij zijn salaris gaat omzetten in Bitcoin. Zoals zijn meeste collega’s wordt hij niet direct uitbetaald in cryptocurrency, maar kiest hij ervoor om een deel van zijn salaris om te zetten naar crypto.´

Sean Sulkin

In tegenstelling tot veel van zijn collega’s kiest Sean Culkin ervoor om zijn volledige salaris om te zetten in Bitcoin. De meerderheid van de NFL-spelers kiest ervoor om slecht een deel van het salaris om te zetten. Sean gaat volledig in en wisselt 100% van zijn salaris in.´

Aaron Jones

Als laatste hebben we dan Aaron Jones. Het talent van Green Bay Packers tekende in september 2021 een deal met FTX om als ambassadeur van het platform aan de slag te gaan. Hij heeft zelfs een aandeel in de exchange gekocht. Welk percentage hij van zijn salaris om laat zetten in cryptocurrency, dat is niet bekend.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr