Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste NFT automaat komt te staan in Londen om digitale kunst toegankelijker te maken.


Eerste NFT automaat komt te staan in Londen om digitale kunst toegankelijker te maken.Multichain NFT-marktplaats MyNFT heeft aangekondigd dat ze het eerste fysieke NFT-slot zullen presenteren op het NFT.London-evenement. Het evenement staat gepland voor 2-4 novemberGeen digitale wallet meer nodig vantevoren.

Hiermee wil het NFT-platform een ​​eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier bieden voor mensen die willen beginnen met het kopen en verhandelen van digitale activa zonder een diep begrip van de Web3-industrie. Met de nieuwe NFT machines kunnen gebruikers NFT's kopen zonder een digitale portemonnee te bezitten.


Gebruikers die NFT's willen kopen via de MyNFT automaat, moeten een van de weergegeven enveloppen selecteren en de verstrekte code invoeren. Na het afronden van de betaling kunnen ze de QR-code in de envelop scannen. Dit wordt geleverd met een uitnodiging om een ​​MyNFT-account in te stellen waar ze de NFT zullen ontvangen.


Volgens Hugo Mcdonaugh, CEO van MyNFT, is de gemakkelijkste manier om te kopen via een automaat. Volgens Mcdonaugh hebben ze nu het idee doorbroken dat het NFT-aankoopproces moeilijk is.


Opbrengst gaat naar goede doelen.

Tijdens het evenement kunnen gebruikers NFT's kopen uit MyNFT's eerste collectie gedoneerde NFT's, waaronder verschillende merken zoals Dr. Who Worlds Apart, Thunderbirds en Delft Blue Night Watch. Fysieke NFT-machines zullen ook buiten de locatie, het Queen Elizabeth 2 Centre, worden geplaatst. Hierdoor krijgen meer mensen toegang tot de machine.


Ten slotte is het vermeldenswaard dat de opbrengst van de NFT-machine tijdens de conferentie in Londen aan Giveth zal worden geschonken. Het is een op blockchain gebaseerde filantropische gemeenschap die publieke goederen, diensten en onderwijs in ontwikkelingslanden financiert. Een deel zal ook worden gedoneerd aan Roald Dahl's Marvelous Children's Charity, een liefdadigheidsinstelling die professionele verpleegsters levert aan ernstig zieke kinderen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit