Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste NFT automaat komt te staan in Londen om digitale kunst toegankelijker te maken.


Eerste NFT automaat komt te staan in Londen om digitale kunst toegankelijker te maken.Multichain NFT-marktplaats MyNFT heeft aangekondigd dat ze het eerste fysieke NFT-slot zullen presenteren op het NFT.London-evenement. Het evenement staat gepland voor 2-4 novemberGeen digitale wallet meer nodig vantevoren.

Hiermee wil het NFT-platform een ​​eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier bieden voor mensen die willen beginnen met het kopen en verhandelen van digitale activa zonder een diep begrip van de Web3-industrie. Met de nieuwe NFT machines kunnen gebruikers NFT's kopen zonder een digitale portemonnee te bezitten.


Gebruikers die NFT's willen kopen via de MyNFT automaat, moeten een van de weergegeven enveloppen selecteren en de verstrekte code invoeren. Na het afronden van de betaling kunnen ze de QR-code in de envelop scannen. Dit wordt geleverd met een uitnodiging om een ​​MyNFT-account in te stellen waar ze de NFT zullen ontvangen.


Volgens Hugo Mcdonaugh, CEO van MyNFT, is de gemakkelijkste manier om te kopen via een automaat. Volgens Mcdonaugh hebben ze nu het idee doorbroken dat het NFT-aankoopproces moeilijk is.


Opbrengst gaat naar goede doelen.

Tijdens het evenement kunnen gebruikers NFT's kopen uit MyNFT's eerste collectie gedoneerde NFT's, waaronder verschillende merken zoals Dr. Who Worlds Apart, Thunderbirds en Delft Blue Night Watch. Fysieke NFT-machines zullen ook buiten de locatie, het Queen Elizabeth 2 Centre, worden geplaatst. Hierdoor krijgen meer mensen toegang tot de machine.


Ten slotte is het vermeldenswaard dat de opbrengst van de NFT-machine tijdens de conferentie in Londen aan Giveth zal worden geschonken. Het is een op blockchain gebaseerde filantropische gemeenschap die publieke goederen, diensten en onderwijs in ontwikkelingslanden financiert. Een deel zal ook worden gedoneerd aan Roald Dahl's Marvelous Children's Charity, een liefdadigheidsinstelling die professionele verpleegsters levert aan ernstig zieke kinderen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Cryptocurrency Transfers of Millions: XRP, Bitcoin en Ethereum in Spotlight

In een dag gekenmerkt door aanzienlijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt, hebben Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP zich ontpopt als brandpunten. Ze houden de cryptogemeenschap in hun greep met transacties van aanzienlijke financiële omvang. De dag begon met een substantiële Ethereum-overdracht. Een bedrag van 14.768 ETH, ter waarde van $33,5 miljoen, verplaatste zich vanuit een niet nader genoemde portemonnee naar het gerenommeerde Coinbase-platform (NASDAQ:COIN). Deze omvangrijke transactie zette het toneel voor een reeks opmerkelijke bewegingen binnen het cryptocurrency-landschap. Vervolgens stroomde naadloos 27,7 miljoen XRP, gelijk aan $14,48 miljoen, naar de Bitstamp-beurs. Sterke aanwijzingen suggereren dat deze overdracht nauw verbonden is met initiatieven die gericht zijn op het versterken van de liquiditeit voor de Ripple Payments-service, waarvoor Bitstamp een essentiële provider is. Het hoogtepunt van de crypto-overdrachten vandaag vond plaats in de afgelopen ure

Bitcoin Rally: BlackRock's BTC ETF Poised to Overtake Grayscale's GBTC in Trading Volume

Bitcoin (BTC) is making waves once again, reclaiming the $43,000 milestone and surging over 2% in a single day. This resurgence follows a 10% dip on January 22, when Bitcoin briefly fell below $40,000. Now, nearly three weeks after the SEC gave the green light to spot BTC ETFs, the crypto market is witnessing heightened activity, with BTC trading volume surging nearly 20% in just 24 hours. The recent dip in Bitcoin's price was attributed to selling pressure from outflows in the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), a converted BTC exchange-traded fund issued by Grayscale, a prominent crypto asset manager. For the first two weeks after the approval of spot BTC ETFs, GBTC outpaced other ETFs from BlackRock and Fidelity, recording approximately $4 billion in outflows. However, the latest data indicates a potential shift in this pattern. According to Bloomberg's James Seyffart, BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) has emerged with a slight lead, boasting $2 million more in trades

Bitcoin Zakt Naar $40,000 - Laagste Punt Sinds Lancering Bitcoin ETFs

Bitcoin dook maandag naar een dieptepunt van zeven weken, met een koers net onder de $40.000 voor het eerst sinds de lancering van 11 spot bitcoin exchange-traded funds op 11 januari. De grootste cryptocurrency ter wereld stond laatst 3,98% lager op $39.938,00, handelend op het laagste niveau sinds 4 december na een korte opleving. Ether, de op een na grootste cryptocurrency, stond 6,37% lager op $2.328,30. Bitcoin was eerder gestegen vanwege de groeiende opwinding dat de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) bitcoin ETFs zou goedkeuren, waardoor de cryptocurrency toegankelijk zou worden voor een reeks nieuwe investeerders. Bitcoin steeg met ongeveer 70% vanaf augustus, toen een federale rechtbank de SEC dwong haar besluit om de bitcoin ETF-aanvraag van Grayscale Investments af te wijzen, te herzien. Sommige analisten hadden verwacht dat bitcoin aanvankelijk wat van die winsten zou terugdraaien. Anderen zeiden op maandag dat de cryptocurrency moeite had om te concurreren met tr