Doorgaan naar hoofdcontent

Coinbase & Google gaan samen cryptobetalingen voor cloudservices aanbieden.

Coinbase & Google gaan samen cryptobetalingen voor cloudservices aanbieden. 


Coinbase en Google hebben nieuwe plannen aangekondigd voor een reeds gevormd strategisch partnerschap. Hierdoor kunnen sommige klanten vanaf begin 2023 voor cloudservices betalen via crypto. Later wilden ze deze functie voor iedereen uitrollen.

Gelimiteerd aantal Crypto

Volgens een bedrijfsblogpost zal Coinbase betalingen accepteren en Google Cloud gebruiken om blockchain-gegevens te verwerken, terwijl het ook zijn glasvezelnetwerk gebruikt om zijn wereldwijde bereik te vergroten.

In eerste instantie kan slechts een beperkt aantal cryptocurrencies worden gebruikt om betalingen te doen. De verwachting is dat het aantal cryptocurrencies in de toekomst zal toenemen. Met name het handelsplatform van Coinbase is geïntegreerd in verschillende platforms, met name Shopify.

Op hun beurt kunnen blockchain-ontwikkelaars profiteren van de openbare BigQuery gecodeerde datasets van Google. Deze worden mogelijk gemaakt door de cloudknooppunten van Coinbase en zijn ontworpen om het proces van het bouwen van gedecentraliseerde applicaties te vereenvoudigen.

Profiteren van diensten

Google zal op zijn beurt Coinbase Prime gaan gebruiken voor al zijn institutionele crypto-gerelateerde diensten, zoals bewaring en rapportage.

Het doel van Google Cloud is om het voor klanten gemakkelijk te maken om gebruik te maken van zijn diensten, zegt Google Cloud CEO Thomas Kurian.

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit