Doorgaan naar hoofdcontent

McDonald’s lanceert de ‘My Happy Place’-Metaverse in Singapore

 De Amerikaanse fastfoodketen McDonald’s heeft in Singapore de 'My Happy Place'-Metaverse gelanceerd, waarmee inwoners virtuele hamburgers kunnen maken en deelnemen aan diverse andere activiteiten.


Bron: Brandwagon Labs X

Partnerschap tussen McDonald's Singapore en Bandwagon Labs.

Deze baanbrekende stap is het resultaat van een samenwerking tussen McDonald’s Singapore en Bandwagon Labs, de technologische tak van het entertainmentbedrijf Bandwagon.

Clarence Chan, oprichter van Bandwagon Labs, verduidelijkte de drie hoofdkenmerken van de metaverse voor McDonald’s:

“Het is een multiplayerervaring waarbij spelers kunnen interacteren met anderen in de virtuele wereld. De metaverse dient als een creatief platform waar gebruikers hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Bovendien biedt het platform dagelijkse beloningen via verschillende uitdagingen die een beloningsmechanisme activeren.”

McDonald’s maakt gebruik van Web3-technologieën om de beveiliging, functionaliteit en het gebruik van digitale verzamelobjecten te optimaliseren. “Door de integratie van portemonnee-hostingdiensten zoals MetaMask kunnen gebruikers hun identiteit veilig verifiëren en deelnemen aan exclusieve activiteiten binnen de metaverse die alleen toegankelijk zijn met specifieke tokens,” voegde Chan toe.

Het project duur een maand

Het project loopt een maand lang, van 6 juni tot 7 juli, waarbij McDonald’s volledige controle heeft over deze in-app metaverse. Het succes van deze lancering zal bepalend zijn voor toekomstige implementaties of voortzettingen van de diensten.

Chan, die zelf in de metaverse is getrouwd, benadrukte het potentieel van de technologie op het gebied van klantenbehoud en fanbetrokkenheid, maar wees ook op de huidige beperkingen door hosting van derden. “Daarnaast kan het ontbreken van tastbare beloningen voor gebruikers soms een groot deel van het publiek ontmoedigen.”

Bandwagon Labs heeft deze uitdagingen aangepakt voor McDonald’s. “Gebruikers kunnen niet alleen samen met vrienden spelen, maar ook tastbare beloningen zoals frietjes winnen door deel te nemen aan ons platform,” concludeerde Chan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crypto-analist voorspelt: 'Bitcoin op weg naar prijsstijging tot $76.000'

Kevin Svenson, een bekende expert op het gebied van cryptocurrency, heeft onlangs opgemerkt dat Bitcoin zich momenteel in een interessante positie bevindt. Hij suggereert dat er mogelijk een gunstige verandering in de koers van Bitcoin op komst is. Svenson heeft specifieke patronen geïdentificeerd op de kortetermijngrafieken die erop wijzen dat de waarde van Bitcoin kan stijgen. Als je hier meer over zou willen weten blijf vooral lezen! Recente grafieken laten zien dat Bitcoin een patroon vertoont dat bekend staat als een 'omgekeerd hoofd-en-schouderspatroon'. Dit patroon kan worden geïnterpreteerd als een mogelijke ommekeer in de prijsrichting, wat zou kunnen resulteren in een stijging van de Bitcoin-koers. Technische analisten beschouwen dit als een veelbelovend signaal, hoewel het geen garantie is voor toekomstige resultaten. Svenson voorspelt dat Bitcoin mogelijk een nieuw hoogtepunt kan bereiken van $76.000, gebaseerd op deze patronen en indicatoren. Hij wijst erop dat Bi

Kaleo voorspelt: "Bitcoin staat op het punt een nieuwe recordhoogte te bereiken."

De gerenommeerde analist Kaleo merkt op dat Bitcoin momenteel een vergelijkbare koersbeweging vertoont als in december 2023 tot januari 2024. Destijds werd de markt gekenmerkt door anticipatie op de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Kaleo voorspelt nu een opwaartse beweging van de Bitcoin koers richting een nieuwe all-time high rond de halvering. Echter, direct daarna voorziet hij een aanzienlijke correctie, gevolgd door een nieuwe stijging van Bitcoin. Bitcoin vertoont een koerspatroon dat lijkt op eerdere bewegingen. "Mijn huidige favoriete prijsstructuurvergelijking is gebaseerd op het tijdsframe vóór de ETF in december. Bitcoin zou gemakkelijk kunnen stijgen naar nieuwe hoogtepunten in de aanloop naar de halvering later deze week, gevolgd door een verkoopgolf en een geleidelijke opwaartse trend naar nieuwe pieken," aldus Kaleo. De onderstaande grafiek toont de Bitcoin-koers in de aanloop naar de goedkeuring en lancering van de Spot Bitcoin ETFs. Bron: Tr

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.

Huishoudens behalen aanzienlijke winsten met hun beleggingen.   Ben je ook benieuwd hoe Nederlandse huishoudens ondanks alle opschudding in de bankensector winst hebben weten te behalen op hun beleggingen in de eerste drie maanden van dit jaar? Nou, volgens de laatste updates van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben ze niet alleen winst geboekt, maar hebben ze ook een groter deel van hun beleggingsportefeuille toegewijd aan aandelen en obligaties van banken. Je gelooft het misschien niet, maar de gezamenlijke waarde van de beleggingen van Nederlandse huishoudens is in het eerste kwartaal met maar liefst 7,8 miljard euro gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat is toch wel een knappe stijging van ruim 5 procent, toch? Het is eigenlijk voor het eerst sinds eind 2021 dat we zo'n enorme groei hebben gezien in één kwartaal. Ondanks alle turbulentie op de financiële markten door gebeurtenissen zoals het omvallen van regionale banken in de Verenigde Staten en de crisis bij Credit